Україна люди телеканал Украина Україна

Святковий випуск «Ранку з Україною» покаже могутність і велич захисників України

Сейчас читают: 592
liza.ua

Канал «Україна» готує спеціальний випуск улюбленого шоу українців «Ранок з Україною» до Дня захисника України та свята Покрови.

В ефірі зберуться всі ведучі програми – Анатолій Анатоліч, Лілія Ребрик, Григорій Герман і Марія Мельник, щоб розповісти про націю мудрих, відважних і красивих захисників.14 жовтня виходить святковий випуск «Ранку з Україною», який розкриє українцям безліч цікавих фактів про українську армію, про чоловіків і жінок, які стоять на захисті нашої батьківщини.

Ведучі розкажуть, як відзначатимуть День захисника у різних регіонах України, у чому криються секрети та містика військової форми, куди продають український військовий експорт і скільки на ньому заробляє держава.

Проте родзинкою програми все ж стануть реальні історії наших захисників.«Ефір до 14 жовтня – це честь для нас і шана захисникам України, тому до нього ми підходимо з максимальною відповідальністю.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA