Ольга Фреймут звёзды Танці з зірками Ольга Фреймут

«Мама забороняла мені скакати на скакалці, бо це непристойно, коли груди трусяться»: Ольга Фреймут розповіла про власне виховання

Сейчас читают: 388
cosmo.com.ua

Сьомий прямий ефір шоу «Танці з зірками» пройшов без звичних скандалів між Ольгою Фреймут та Катериною Кухар. Однак цього разу телеведуча наважилася на чергове відверте зізнання — так, зірка розповіла про те, що випуск, присвячений сексуальній латині, став для неї справжнім викликом.

Однією з причин, які заважають Ользі по-справжньому розкрити свою сексуальність, стали установки, яких вона не може позбутися з дитинства.  «Моя мама, коли у мене вже з`явилося декольте, забороняла мені скакати на скакалці, бо казала, що це дуже непристойно, коли груди трусяться.

Уявляєте, як мене виховували? На дискотеках, коли інші танцювали, я думала: «Боже, які безгузді танці!» І стояла собі біля батареї нікому не потрібна», — згадала Ольга.

Після виступу Ольги Фреймут та Іллі Падзіни Катерина Кухар подарувала телеведучій скакалку, на що та відзначила, що вона, мабуть, має допомогти їй залікувати дитячі травми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA