Україна психологія поради натхнення вибір редакції Україна

Переваги ароматерапії та ефірних олій у боротьбі зі стресом

Сейчас читают: 869
womo.ua

Олеся Чаюн-Король, сертифікована ароматерапевтка, авторка індивідуальних натуральних ефірних парфумів, аромадіагностка Для початку поговорімо про те, чому не варто сприймати стрес як належне.

Зі слів Роберта Сапольскі, нейроендокринолога та професора Стенфордського університету, хвороби сучасного світу характеризуються повільним накопиченням шкоди.

Люди нечасто вмирають від лап хижаків, натомість вони поступово вгасають через такі захворювання як серцева недостатність, рак, гіпертонія.

Для медицини було проривом усвідомити, що ці та інші хвороби можуть бути спричинені або значно ускладнені стресом. “Захворювання, повʼязане зі стресом, виникає переважно через те, що ми так часто активуємо фізіологічну систему, яка еволюціонувала для реагування на гострі фізичні надзвичайні ситуації, але ми включаємо її місяцями поспіль…”  Не для цього організм створив цей механізм.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA