секс сексуальне бажання сексуальність

Профілактика стресу та ранкове кардіо: переваги сексу після пробудження

Сейчас читают: 592
hochu.ua

Ми розповідали про єдиний гарантований спосіб розпізнати жіночий оргазм. І відповідь, звісно, у тому, наскільки налагоджена комунікація між партнерами.

Вчені стверджують, що ранковий секс може допомогти відчути більше зв’язку з партнером. Читати також Моряки та морячки червоних морів не бояться: гайд по сексу під час місячних І мастурбація, і партнерський секс мають свої переваги - серед них покращення якості сну і зменшення симптомів ПМС.

А чи є різниця, в який час доби займатися сексом?Емі Роскін, докторка медичних наук та сертифікована акушерка для Well and Good каже, що наразі немає стовідсоткових наукових чи медичних підтверджень, що ранковий секс для всіх людей корисніший, ніж секс у будь-який інший час доби.

Втім, є зв’язок між ранковим сексом і гормонами: Секс вранці може призвести до викиду гормону окситоцину, і це може сприятливо вплинути на соціальні зв’язки, тож це може допомогти вам відчути більше зв’язку зі своїм партнером, — каже Емі Роскін.Звісно, всі люди унікальні зі своїми вподобаннями.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA