психологія стрес ментальне здоров’я жінок

Топ-5 мобільних застосунків для боротьби зі стресом та тривожністю

Сейчас читают: 642
womo.ua

Мобільні застосунки для психічного здоров’я  розроблені, щоб допомогти користувачам покращити свій емоційний стан, стати більш уважними та розв’язати поширені проблеми психічного здоров’я.

Деякі застосунки для психічного здоров’я дозволяють користувачам отримати доступ до онлайн-терапії розмовами або психіатричної допомоги.

Інші можуть допомогти вам розпочати практику медитації, впоратися зі стресом і тривогою або покращити якість сну. Ми підготували для вас пятірку найкращих мобільних застосунків, які можуть допомогти позбутися стресу, тривоги та безсоння. Читайте також: Чоловіки-маніпулятори: як розпізнати та вийти з токсичних стосунків Svitlo — Медитації українською Svitlo — застосунок #1 в Україні для медитацій та роботи з важкими емоціями.

Турбуватися про ментальне здоров‘я стало простіше, ніж будь-коли. Svitlo чудово підходить як початківцям, так і тим, хто вже давно медитує. Щоденна медитація допоможе: стати більш сфокусованими; послабити тривогу; підвищити особисту ефективність; значно знизити рівень стресу; покращити якість сну; відновити внутрішній ресурс; посилити свою емоційну стабільність.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA