Володимир Остапчук новини шоубізнес Христина Горняк Володимир Остапчук

Любов минула: Христина Горняк чесно відповіла, чи підтримав її Остапчук у боротьбі з важкою хворобою

Сейчас читают: 871
hochu.ua

Нотаріус та блогерка Христина Горняк в 2022 році розлучилася з шоуменом та ведучим Володимиром Остапчуком. Нещодавно вона зіткнулася з серйозними проблемами зі здоров’ям та розповіла про це в особистому блозі.

За її словами, велика підтримка йде від родини та друзів, проте колишній чоловік не запропонував допомоги. Деталі — в матеріалі HOCHU.ua!Христина Горняк є доволі відвертою зі своїми підписниками, вона часто підіймає особисті теми.

Так, на запитання, чи підтримав її Володимир Остапчук, вона відповіла: Читати також "Завжди винні двоє": Христина Горняк вперше розповіла, що спричинило розлучення з Володимиром Остапчуком Я не злюсь на вас, але думаю, що ці питання не дуже вже доречні, в кожного вже своє життя...

Але один раз відповім, бо багато запитуєте — ні, не підтримав,— зізналася Христина. Окрім цього, не тільки екскоханий пройшов повз проблем Горняк, а навіть близькі друзі залишилися осторонь.Навіть деякі "друзі" також не підтримали, тому їх в моєму житті більше теж не буде!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA