Росія маникюр Нео Ми з України Росія

Патріотизм до кінчиків нігтів: українська nail-майстриня, яка створює манікюр з любов'ю до України

Сейчас читают: 378
vogue.ua

Українська майстриня манікюру – про тренди та воєнні реалії. Коли 24 лютого Росія почала бомбардувати головний аеропорт України, батьки Оксани Завори були одними з перших, хто дізнався, що почалася війна . "Мої батьки живуть біля аеропорту, — каже Завора. – Мама прокинулася, бо почула вибухи.

Підійшла до вікна і побачила, що небо просто червоне". Рано вранці Завору, яка приїхала в гості до Польщі, розбудила її сестра, яку трусило. "Сестра зайшла до моєї кімнати з божевільним виглядом.

Кілька секунд я не могла зрозуміти, що трапилось. Тож я встала перевірити свій телефон. Там було одне повідомлення від мами: «ВІЙНА».

На перші півтора місяці з початку повномасштабного вторгнення Завора заціпеніла. Не бажаючи залишати дім, який вони збудували, — великий будинок, шістьох собак, трьох котів, — батьки залишилися захищати своє майно та свою країну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA