Украина Нео Украина

Українська шеф-кухарка Оля Геркулес увійшла до списку найвпливовіших жінок за версією Vogue

Сейчас читают: 330
vogue.ua

Кожен рік британський Vogue складає список 25 найвпливовіших жінок, які досягли успіху в усіх сферах життя - від політиків до музикантів, дизайнерів і активістів.

В 2022 році до списку попала українка Оля Геркулес - шеф-кухарка, активістка й співзасновниця благодійної ініціативи Cook for Ukraine, якої вона стала в лютому 2022 року, щоб допомогти зібрати кошти для постраждалих від війни. "Мене вибрали однією з найвпливовіших жінок #Vogue25, і я пишаюся тим, що ділю цей простір із такими видатними жінками, як Назанін Загарі-Раткліфф, Джебіна Ясмін Іслам, Соня Бойс, її величність Королева та іншими», – написала Геркулес в своєму пості в Instagram.

Завдяки ресторанам і клубам, домашнім кухарям і продажу шкільної випічки UNICEF наразі зібрав близько 1 мільйона фунтів стерлінгів, а також отримвв безцінну обізнаність про тяжке становище її рідної країни через кулінарну культуру.

Для Олі Геркулес (чия нова книга «Домашня їжа» вже вийшла) досвід кампанії змінив її назавжди. «Навіть коли Україна буде вільною, я не збираюся припиняти свою активність», – каже вона. «Я змінилася».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA