ложь Нео

Секрети італійського манікюру: як короткі нігті перетворити на довгі

Сейчас читают: 613
vogue.ua

Італійський манікюр сьогодні є фаворитом серед майстрів манікюру в усьому світу, бо дає змогу зробити короткі нігті, та й пальці загалом, візуально довшими й тоншими.

Італійський манікюр – це майстерне нанесення лаку на нігті зі створенням оптичної ілюзії довжини. «Цей спосіб можна використовувати не тільки під час нанесення кольорового гель-лаку на все нігтьове ложе, а й коли фарбують лише кінчики», – пояснює британська майстриня Алекс Телекі, відома за своєю сторінкою The Hot Blend в Instagram. «Тут все просто, – пояснює Алекс. – Пензликом з фарбою треба наблизитися до кутикул, але не торкатися шкіри, а потім промалювати вертикальну лінію вгору по нігтю й залишити невеликий проміжок між краєм нігтьової стінки й гелем».

Якщо однотонний манікюр вам не до смаку, італійський стиль можна застосувати тільки на кінчиках нігтів. Є тут один секрет. На відміну від класичного французького манікюру, де кінчик починається ближче до боків нігтя у формі півмісяця, в італійському стилі він «починається приблизно на половині нігтя з лівого й правого боку, утворюючи форму літери U», – пояснює майстриня.

Це ще одна техніка, застосування якої допоможе зробити нігті довшими. Алекс Телекі вже давно застосовує цю техніку в роботі з клієнтками, та лише тепер подібне фарбування стає дедалі популярнішим серед майстрів манікюру як спосіб збільшити довжину нігтів, не вдаючись до акрилового нарощування. «Я поєдную його з іншими техніками, такими як відсунення кутикули та усунення зайвої шкіри, – каже вона. – Але однаково форма нігтьового ложа є ключовим чинником у тому, наскільки витонченими та довгими здаватимуться пальці після італійського манікюру».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA