Украина Ukrainian Fashion Week Нео Украина

Українські дизайнери представлять нові колекції під час Тижня моди в Будапешті

Сейчас читают: 144
vogue.ua

Уже в 10-й раз Угорське агентство моди та дизайну (HFDA) організовує Будапештський центральноєвропейський Тиждень моди (BCEFW), одну з найвизначніших подій моди в регіоні, акцентуючи увагу на важливості партнерства.

Завдяки тісній співпраці з організаторами Ukrainian Fashion Week, українські бренди, що представляли себе на київському заході, тепер матимуть можливість продемонструвати свої весняно-літні колекції в столиці Угорщини. "Угорське агентство моди та дизайну постійно прагне підтримувати регіональних дизайнерів та зміцнювати відносини між сусідніми країнами.

Ми вважаємо гуманітарну допомогу надзвичайно важливою, тому для нас не було сумніву, що з нагоди 10-го ювілейного BCEFW ми хотіли б підтримати міжнародну промоцію українських дизайнерів.

Ми допомагаємо їм представити себе міжнародній аудиторії, тим самим здобувши ще більше транскордонних зв’язків", – коментує Аніта Форінтош-Шукс, заступник генерального директора Угорського агентства моди та дизайну.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA