конкурс виставка приз

Open call на участь у благодійній виставці «1000 шедеврів, знятих на смартфон»

Сейчас читают: 122
womo.ua

Подачу заявок на участь у Другій благодійній виставці-конкурсі «1000 шедеврів, знятих на смартфон»  відкрито. Переможець конкурсу отримає смартфон!

Організатори виставки-конкурсу «1000 шедеврів, знятих на смартфон» — неформальна дослідницька платформа ЛЮДИНА ДИВО СВІТ, Видавництво “Колесо життя” та ТЦ Gorodok Gallery.

Виставка пройде вже вдруге і її благодійна мета — допомога Першому добровольчому  мобільному шпиталю ім. Пирогова (ПМДШ), який рятує життя наших захисників в зоні бойових дій! Читайте також: Буша — душа українського народу та куточок раю на Землі: реакція суспільства на карʼєр на місці заповідника Для участі в конкурсі необхідно надіслати свої фотороботи та заповнити анкету за посиланням тут.

Прийом робіт/заявок триває до 5 травня включно! З правилами конкурсу можна ознайомитися за посиланням тут. Відібрані 100 робіт візьмуть участь у виставці на території ТЦ Gorodok Gallery.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA