Австралия спорт жінки теніс новини Австралия

Даяна Ястремська перемогла чемпіонку Вімблдону у першому колі Australian Open

Сейчас читают: 937
womo.ua

Українська тенісистка у першому матчі турніру перемогла Маркету Вондроушову з Чехії. Сьома ракетка світу поступилася українці у двох сетах, повідомляє WTA.

Поки що це одна з найбільших несподіванок турніру. Спортсменки зустрілися втретє за свою кар’єру і змагалися протягом 77 хвилин.

Зустріч завершилася з рахунком 0:2 (1:6, 2:6). Читайте також: Еліна Світоліна про турнір в Окленді, щастя та жирафів Після перемоги над Вондроушовою Ястремська піднялася в рейтингу WTA на три позиції і зараз перебуває на 93 місці.

Також до другого кола Відкритого чемпіонату Австралії пройшли Еліна Світоліна, Марта Костюк та Леся Цуренко. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Даяна Ястремська перемогла чемпіонку Вімблдону у першому колі Australian Open appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA