Казахстан Казахстан

В Gorodok Gallery розпочався фестиваль мобільного фотомистецтва "1000 шедеврів знятих на смартфон"

Сейчас читают: 707
beauty.ua

Фестиваль мобільного фотомистецтва "1000 шедеврів знятих на смартфон" триватиме в Gorodok Gallery до 18 червня 2023 року.Завітай до арт-хабу ТЦ Gorodok Gallery, скануй кьюар-код вподобаної роботи та донать на Перший добровольчий мобільний шпиталь!

Допоможи рятувати наших захисників! Окрім виставки-конкурсу щотижня на відвідувачів виставки очікуватимуть майстер-класи з лайфхаками мобільного фото та практичними завданнями з фуд-фото, позування та портрету, фотографування для продажів тощо.Перший майстер-клас відбудеться уже цієї суботи.

27 травня о 15:00 на відвідувачів Gorodok Gallery та фестивалю "1000 шедеврів знятих на смартфон" чекає майстер-клас "Бути зіркою на фото" від Кароліни Терен.Кароліна Терен - модель, має 10 років досвіду в Україні та за кордоном.

Знімалась для рекламних кампаній в країнах Іспанії, Німеччини, Франції, Казахстану, Туреччини. Була обличчям мережі салонів краси у Києві, рекламних кампаній ТМ Montibello, Pari Match, L’oreal Paris та інших.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA