Україна конкурс ТЦ Gorodok Gallеry Україна

ТЦ Gorodok Gallery оголошує OPEN CALL для художників!

Сейчас читают: 542
womo.ua

ТЦ Gorodok Gallery оголошує старт OPEN CALL проєкту “Фортепіано як артоб’єкт”. “Український простір Інтеліґенції” на Подолі на початку війни передав ТЦ своє фортепіано «Україна» і разом з ним натхнення створити з нього унікальний артоб’єкт.

Арт-кураторка проєкту — відома галеристка Ліка Співаковська. Прийом заявок триватиме з 6 по 30 листопада 2023. Формат конкурсу:  1) розробити ідею перетворення піаніно в витвір мистецтва;  2) втілити її.  Арт-об’єкт стане постійною складовою експозиції галереї ArtHUB у ТЦ Gorodok Gallery. Взяти участь у конкурсі і спробувати свої творчі сили запрошуються всі бажаючі українські художники, від початківців до визнаних класиків.

У кожного є шанс створити унікальний артоб’єкт, який побачать тисячі людей. Всі конкурсанти стануть учасниками виставки проєктів в галереї ArtHUB.

Біля кожного проєкту буде розміщено CV автора з посиланням на сайт та соцмережі. Всі проєкти отримають промо через зовнішню рекламу на led-екранах ТЦ Gorodok Gallery та в його соцмережах, публікації у ЗМІ.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA