Сша місто Київ ТЦ Gorodok Gallеry Сша місто Київ

Фестиваль мобільного фотомистецтва «1000 шедеврів знятих на смартфон»

Сейчас читают: 490
womo.ua

В Gorodok Gallery до 18 червня 2023 року триває фестиваль мобільного фотомистецтва «1000 шедеврів знятих на смартфон». Організатори фестивалю обрали роботи, аби кожен гість зміг знайти «свою» фотографію, яка вразить в саме серце.

Адже в виставці приймають участь як професійні фотографи так і аматори, які надихнуть відчувати життя на повну.В рамках фестивалю відбувається конкурс «1000 шедеврів знятих на смартфон» з благодійною місією і кожен зможе долучитися до визначення переможця.Найкращу роботу на думку глядачів визначать за кількістю донатів для Першого добровольчого  мобільного шпиталя ім.

Пирогова (ПМДШ), який рятує життя наших захисників в зоні бойових дій.Як проголосувати: біля кожної роботи на шильді написаний номер роботи, автор, назва та кьюар-код для — посилання на анкету голосування та офіційний банківський рахунок ПДМШ.

Кожен охочий може засканувати кьюар-код, внести номер вподобаної фотороботи, перейти на офіційний банківський рахунок ПМДШ та задонатити будь-яку суму.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA