місто Вікторія конкурс Megogo жінки місто Вікторія

ООН Жінки та Український інститут вручать премії Women in Arts 2023: список номінанток

Сейчас читают: 576
womo.ua

У вівторок, 7 березня 2023 року, Український інститут та ООН Жінки в Україні вчетверте назвуть імена лауреаток премії Women in Arts.

The Resistance. Переможницями стануть жінки у восьми категоріях. Про це повідомляє Women in Arts. The Resistance. Премія Women in Arts.

The Resistance в 2023 році відбудеться під гаслом «Вогонь запеклих не пече». Через повномасштабне вторгнення Росії в Україні в 2022 році премію скасували, відтак Women in Arts 2023 набула нового сенсу, що закладено у назві «The Resistance» та в айдентиці премії, елементи якої символізують опір. Читайте також: Як діяти підприємиці у випадку безпідставного кримінального переслідування: поради дає Людмила Вигівська Ще одна особливість цьогорічної премії – це додатковий критерій відбору «внесок у перемогу», що враховує діяльність у військовій, волонтерській, культурній чи будь-якій іншій сферах, що безпосередньо наближає перемогу України.

Номінантками Премії стали: Жінки в візуальному мистецтві: Алевтина Кахідзе, Катерина Лисовенко, Леся Хоменко, Альбіна Ялоза. Жінки в музиці: Джамала, Алла Загайкевич, Марина Круть (KRUTЬ), Людмила Монастирська. Читайте також: Як розвивати український бізнес під час війни: інтерв’ю зі співзасновницею компанії ProCare Жінки в театрі: Оксана Дмитрієва, Ніна Захоженко, Марина Кошкіна, Роза Саркісян, Оксана Черкашина. Жінки в кіно: Марина Ер Горбач, Аліна Горлова, Катерина Горностай, Надія Парфан, Оксана Черкашина. Читайте також: Чи залишити вихідним 8 березня?

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA