знаменитости кинофестиваль ОМКФ

ОМКФ 2021: підсумки кінофестивалю + ФОТО

Сейчас читают: 920
hochu.ua

12-й Одеський міжнародний кінофестиваль, що відбувся з 14 до 21 серпня, підбиває підсумки. Деталі дізнайтеся в матеріалі.12-й Одеський міжнародний кінофестиваль був приурочений до 30-річчя незалежності України з акцентом на національне кіно.

Єдиною конкурсною програмою фестивалю став Національний Конкурс (повний і короткий метр), переможці якого отримали нагороди за найкращий фільм, найкращу режисуру, найкращі акторські роботи та головний приз ОМКФ — Ґран-Прі.Всього на участь у Національній конкурсній програмі 12-го ОМКФ було подано понад 250 фільмів, з яких більше 60 — повнометражні стрічки.За перемогу у конкурсі змагались 6 повнометражних фільмів та 8 короткометражних робіт.

Загалом у конкурсних та позаконкурсних програмах фестивалю було показано 65 фільмів. А загальна аудиторія ОМКФ склала 100 тисяч глядацьких переглядів.Цьогоріч вперше в історії Одеського міжнародного кінофестивалю урочиста церемонія нагородження лауреатів відбулась на Потьомкінських сходах.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA