Оля Цибульская Шоу-бизнес ХОЧУ ЭКСКЛЮЗИВ Оля Цибульская

Оля Цибульська назвала свої улюблені пісні: натхнення з рубрики "Що слухають творчі люди"

Сейчас читают: 556
hochu.ua

На зв'язку наша постійна рубрика  "Що слухають творчі люди". І цієї п'ятниці у центрі уваги Оля Цибульська.Оля Цибульська — українська співачка та новоспечена учасниця шоу "Де логіка?", яке показує Новий канал.Спеціально для читачів HOCHU.ua зірка розповіла про свої музичні смаки та поділилась улюбленою музикою.Існує народна мудрість, що перед тим як зазирнути дівчині в декольте, треба обов'язково спочатку зазирнути їй… у плейлист, – каже співачка. – Бо там точно кілька треків, присвячених вам, і ще кілька десятків – цитати для аргументів у ваших майбутніх сварках.

Поїхали!— "– Історія Попелюшки мені не аукалася. Ми з нею чужі люди, — зізнається Цибульська. — В неї мачуха — в мене супер МаТа.

В неї туфлі, які вона губила, навіть знаючи, що то кришталь. У нас сервіз із кришталю, який ми берегли, як мою цнотливість. І туфлі лакові червоні, котрі водили мене на перші побачення, тому загубити — краще брови збрити (що я одного разу і зробила).

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA