отношения ты и он секстинг

Злив інтимних фото чи відео в мережу: як захиститися та відстояти свої права

Сейчас читают: 272
cosmo.com.ua

У наш час технологій, а тепер і постійних локдаунів, одним з поширених способів комунікації між користувачами соцмереж стає онлайн-спілкування інтимного характеру.

Як убезпечити себе від можливого зливу особистих даних у мережу та відстояти свої права, якщо злив вже стався, розповідає адвокат, юрист-міжнародник та бізнес-медіатор Оксана Герасимів. Для сучасного методу онлайн-флірту і комунікації є відповідний термін — «СЕКСТИНГ» (термін виник в результаті поєднання слів «секс» і «текстинг»).

Це обмін повідомленнями, які містять фото/відео/текст інтимного характеру. Як зазначили вчені знаменитого Інституту Кінсі при Університеті штата Індіана на чолі з Амандою Гесельман на основі своїх досліджень, секстинг є «новим, але очікуваним етапом романтичних стосунків» і у більш ніж 20% є ймовірність того, що твої інтимні фото чи відео може бути «злито» в мережу.

У такі ситуації часто потрапляють відомі та публічні люди. Також приватні дані можуть бути розповсюджені у результаті хакерської

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA