секс презерватив сексуальне бажання

Моряки та морячки червоних морів не бояться: гайд по сексу під час місячних

Сейчас читают: 612
hochu.ua

У матеріалі про те, чому всім треба ходити до секс-шопу ми згадали спеціальні тампони для сексу під час місячних. Попри те, що рівень поінформованості про менструацію людей всіх статей сильно зріс за останні 200 років, статевий акт в цей період подекуди ще покритий стигмою, як і сама менструація.

Читати також Задоволення чи дискомфорт: як дікпіки та секстинг впливають на стосунки партнерів? Тема менструації дуже довго була табуйована - навіть Книга Книг називала жінок, що менструюють, “нечистими” і забороняли в цей час приходити до храмів.

Древні майя вважали, що з жіночої менструальної крові виходять гадюки та комахи, а ще донедавна в телевізійних рекламах гігієнічних засобів замість чогось, що хоч віддалено нагадує кров, фігурувала синя водичка.

Негативні табу змушують нас сприймати менструальну функцію як щось ганебне, що треба приховувати.А саме стільки, за підрахунками “Helping women period”, менструюює середньостатистична жінка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA