бренд маркетинг FAVBET Нова Пошта бізнес

Як змінити бренд під час війни: досвідом поділилися фахівці MRKTNG MRTH

Сейчас читают: 170
womo.ua

25 травня понад 200 офлайн-учасників та декілька тисяч онлайн-глядачів перейняли досвід топових фахівців на MRKTNG MRTH в інноваційному просторі UNIT.City.

Стратегіями адаптації маркетингу та креативу під час війни поділилися спеціалісти з FAVBET, «Київстар», «Нової пошти», ПУМБ, Kormotech та ще понад 15 великих компаній.

Як Big Data допомагає бізнесу зростати, розповів керівник проєктів з інноваційних рішень для бізнесу «Київстар» Сергій Верховцев.

На прикладі кейсів компанії він показав, як великі дані можуть бути корисними для аналізу цільової аудиторії, пошуку нових клієнтів та побудови персональної комунікації з ними, а також для пошуку найкращих локацій. Читайте також: Кожен другий малий бізнес в Україні відкривають жінки, — дослідження Як задовольнити найбільш важливі очікування та потреби споживачів фінансової категорії у буремні військові часи, поділилася маркетинг-директорка ПУМБ Ксенія Сікорська, а інструментами побудови видатного клієнтського сервісу поділилася директорка з управління репутацією групи компаній «Нова пошта» Олена Плахова.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA