Элина Свитолина Марта Костюк Украина Австралия Україна спорт теннис жінки Элина Свитолина Марта Костюк Украина Австралия Україна

Тенісистка Даяна Ястремська стала другою ракеткою України

Сейчас читают: 714
womo.ua

З оновленого рейтингу WTA стали відомі позиції українських спортсменок. За підсумками минулого тижня Даяна Ястремська стала другою ракеткою України вперше з 2021 року.

Це сталося після того, як тенісистка першою серед українок дійшла до півфіналу Australian Open. Про це пише sport.ua. Першу позицію в українському рейтингу зберігає за собою Еліна Світоліна.

В оновленому світовому рейтингу вона втратила одну позицію і опинилася на місця на 20 місці. Фото: Getty Images/Global Images Ukraine Читайте також: Українські тенісистки встановили національний рекорд на турнірах Великого шлема Ястремська зберігла за собою 29 місце, а тенісистка Марта Костюк опустилася на 30-те.

Ангеліна Калініна залишилася на 32-му місці, а Леся Цуренко – на 37-й сходинці світового рейтингу. Лідером загального світового рейтингу залишається Іга Свьонтек. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Тенісистка Даяна Ястремська стала другою ракеткою України appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA