фільми кіно особисте життя відомих людей дні народження відомих людей найкращі фільми

Елайджа Вуд: найкращі фільми актора, який не старіє

Сейчас читают: 185
womo.ua

Сьогодні, 28 січня 2024 року, своє 43-річчя святкує талановитий американський актор та зірка культової трилогії «Володар перснів».

Елайджа Вуд — відомий американський актор і продюсер. Для багатьох він назавжди залишиться Фродо Беггінсом, сміливим маленьким пухнастим гобітом, який добровільно бере на себе тягар жахливого персня, покидаючи своє буколічне існування позаду, жертвуючи собою, щоб врятувати Середзем’я від зла та темряви.

З нагоди дня народження актора ми підготували добірку його найкращих ролей, де він продемонстрував свій акторський талант. Читайте також: Рутгер Гауер — відомий антагоніст та майстер перевтілень: 5 найкращих фільмів актора Найпопулярніші фільми та серіали Елайджі Вуда Володар перснів (серія фільмів)  Режисер фільму Пітер Джексон сказав, що взяв Вуда на роль Фродо, оскільки він «виявився найталановитішим актором у своїй віковій групі».

Ця роль вразила всі його сильні сторони як актора. З моменту виходу фільмів Фродо отримав критику від деяких глядачів за слабкість і плаксивість.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA