Стив Джобс биография особисте життя відомих людей дні народження відомих людей цитати Стив Джобс

Надихаючі цитати Стіва Джобса — підприємця та «батька» цифрової революції

Сейчас читают: 443
womo.ua

Сьогодні, 24 лютого 2024 року, відзначається 69-та річниця з дня народження американського підприємця, бізнесмена, промислового дизайнера і винахідника, який був засновником, членом ради директорів і CEO корпорації Apple Inc.

Він вдало володів ораторським мистецтвом, і кожна його презентація закінчувалася успіхом. До нього прислухалися, ним захоплювалися та його ненавиділи через його наполегливість та прагнення залишитися в історії. Читайте також: Розумне кіно для розумних людей: 16 захоплюючих фільмів про геніїв З нагоди його дня народження WoMo підготувала добірку найкращих та надихаючих цитат Стіва Джобса, які не залишать вас байдужими та спонукатимуть досягати недосяжного.

Стів Джобс: цитати про успіх, бізнес та життя «Якщо хочеш прямувати новим шляхом, ти мусиш прокласти його самотужки». «Немає сенсу наймати тямущих людей, а потім указувати, що їм робити.

Ми наймаємо тямущих людей, щоб вони казали, як чинити нам». «Починай з меншого, але мрій про більше. Не розпорошуй зусиль на багато справ одночасно.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA