Леди Гага кіно кадри Леди Гага

З’явилися нові кадри фільму «Джокер» з Леді Гагою й Гоакіном Феніксом у головних ролях

Сейчас читают: 817
womo.ua

Режисер фільму «Джокер: Божевілля на двох» Тод Філліпс поділився кадрами з майбутньої стрічки. Прем’єра відбудеться 4 жовтня 2024 року.

Про це пише Variety. Майбутню стрічку характеризують як драму з музичними елементами. Основні події розгортаються в психлікарні «Аркхем» і довкола неї.

Проте конкретні деталі сюжету «Джокера» поки що не відомі. У фільмі також брали участь Зазі Бітц, Брендан Глісон, Кетрін Кінер, Джейкоб Лофленд і Гаррі Лоуті.

Фото: instagram.com/toddphillips Дії розгортаються на початку 1980-х років навколо невдачливого стендап-коміка Артура Флека, який мешкає разом із хворою матір’ю в невеликій квартирі в Готем сіті і стикається з рідкісним психічним захворюванням, що викликає у нього напади неконтрольованого сміху. Читайте також: Леді Гага і Хоакін Фенікс у «Божевіллі на двох» Фото: instagram.com/toddphillips Перший «Джокер» вийшов 2019 року.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA