Коко Рош Коко Роша Мода фотосессия Коко Рош Коко Роша

Дві українки спродюсували легендарну фешн-зйомку у Нью-Йорку (ФОТО)

Сейчас читают: 584
hochu.ua

Ділимось з вами розкішною fashion-новиною! Українки Марія Гражина Чаплін та Анна-Марія ля Жермен створили неймовірно красиву фотосесію з головними обличчями світу моди.

Скоріше дивіться — у нашому матеріалі.Львів'янки Марія Гражина Чаплін та Анна-Марія ля Жермен стали продюсерами унікальної фешн-зйомки для світового глянцю.

У головних ролях — всесвітньо відома модель Коко Роша та німецький фотограф-легенда Еллен фон Унверт, світлини якої оцінюють у десятки тисяч доларів.Локацією для знакової колаборації виступив американський готель The Beekman — знаменита з 1761 року нью-йоркська штаб-квартира, яку асоціюють із найвпливовішими культурними діячами в історії.

Інтер'єр готелю, який через століття зберіг свою цілісність, успішно поєднався з концепцією кубинських вібрацій, створеною зірковим стилістом Філіппом Утером.Марія Гражина Чаплін, засновниця World Influencers and Bloggers Awards ("Оскара для блогерів"), обрала для зйомки цих видатних людей не випадково.Коко Роша та Еллен фон

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA