кинофестиваль ОМКФ

Оголошено склад журі 11-го Одеського міжнародного кінофестивалю

Сейчас читают: 153
hochu.ua

Команда ОМКФ назвала імена журі, до складу якого увійшли всесвітньо відомі актори, композитори та режисери. Подробиці — вже в нашому матеріалі!Стало відомо, що журі Міжнародної конкурсної програми 11-го ОМКФ очолить канадський композитор Говард Шор — лауреат премій "Оскар", "Греммі" та "Золотий глобус"Разом з ним фільми Міжнародного конкурсу оцінюватимуть: ісландська акторка та театральна режисерка — Хальдора Ґерхардсдоттір, португальска зірка — Жоана Рібейру, відома за фільмом Террі Гілліама "Чоловік, який вбив Дон Кіхота", українська акторка театру, кіно та дубляжу — Лариса Руснак та французький актор і режисер — Серж Аведікян.— один з провідних композиторів сучасності, лауреат премій "Оскар", "Греммі" та "Золотий глобус".

Говард Шор написав безліч саундтреків до голлівудських фільмів, які глядачі чують вже 40 років. У 1975 році Шор став одним із засновників відомої комедійної телепередачі на каналі NBC "Суботнім вечором у прямому ефірі".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA