Украина люди Украина

Оголошено ТОП-50 претендентів на звання Найкращого вчителя фізкультури-2021

Сейчас читают: 106
hochu.ua

Раніше ми повідомляли про те, що в Україні оберуть найкращого вчителя фізкультури. І нещодавно громадська організація Олександра Педана JuniorZ обрала топ-50 номінантів на звання Кращого вчителя фізкультури-2021.

Переможця нагородять у рамках найпрестижнішої національної премії для вчителів від громадської спілки "Освіторія" Global Teacher Prize Ukraine.

Подробиці вже у нашому матеріалі.Номінація існує вже третій рік. Переможець або переможниця цього року отримає 30 тисяч гривень і здійснить навчальну подорож до Німеччини за підтримки Міжнародного фонду соціальної справедливості.Олександр Педан, український телеведучий і лідер Всеукраїнського проєкту JuniorZ, відмічає:Дуже радіємо, що завдяки синергії JuniorZ та Освіторії престиж та повага до роботи таких вчителів зростає.

Адже педагоги з фізкультури — це ті люди, які допомагають дітям у школі бути рухливими, обирати для себе види спорту та активні ігри і, головне, бути здоровими","Місія руху JuniorZ — допомогти кожному школяреві

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA