ОМКФ

12-й Одеський міжнародний кінофестиваль представив офіційний постер (ФОТО)

Сейчас читают: 987
hochu.ua

У серпні ОМКФ разом зі всією країною святкуватиме 30-річчя незалежності України. Цього року фестиваль пройде в Одесі 14-21 серпня, а головним фокусом ОМКФ 2021 стане національне кіно.

Тож і основною ідеєю цьогорічного постеру стала традиційна українська символіка, яка поєднується з кінематографом і стає свідченням того, що національне кіно є значною частиною української культурної ДНК.

Дзиґа Вертов, Сергій Параджанов, Олександр Довженко, Кіра Муратова та багато інших режисерів назавжди закарбували свої імена в світовій історії кінематографу.

Безліч талановитих кінематографістів, що знімали всупереч всьому в 90-ті, перші перемоги в 2000 рр, призи на головних кінофестивалях світу за останнє десятиріччя — все це свідчення того, що українці — надзвичайно кінематографічний народ, який цінує культуру як частину ідентичності та національної свідомості.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA