Як і чим годувати цуценя: огляд і аналіз складу корму від Клуб 4 Лапи

Сейчас читают: 637
liza.ua

Режим харчування цуценят і дорослих собак істотно розрізняється, малюків необхідно годувати часто, але потроху. Дізнайтеся, як правильно годувати та піклуватися про домашніх улюбленців.З 3 тижнів вводять прикорм, а в 1,5 місяці цуценя відлучають від матері і повністю переводять на самостійне харчування.

У цьому віці він повинен отримувати їжу 5-6 разів на день, обсяг порцій залежить від породи, ваги. У наступні місяці кількість годувань поступово зменшується, і тільки до 10 місяців, а іноді і до року юніора переводять на звичайне для дорослих собак дворазове харчування.Корм для цуценят теж потрібен особливий, потреба в калоріях і поживних речовинах, які слугують будівельними матеріалами для тканин організму, в період зростання значно вище.

Розподіл кормів по віковим групам є вже в економ класі, але малюкам краще давати корми класу преміум і вище. У них міститься більше тваринних протеїнів, важливих для собак, використовуються більш якісні м’ясні та рослинні інгредієнти.У цьому ціновому

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA