Украина образование Педан Александр Украина

Оголошено ТОП-10 фіналістів премії Найкращий вчитель фізкультури-2021

Сейчас читают: 284
hochu.ua

Громадська організація Олександра Педана JuniorZ обрала 10 фіналістів премії Кращий вчитель фізкультури-2021 в межах найпрестижнішої нагороди для вчителів Global Teacher Prize Ukraine від громадської спілки "Освіторія".

Не пропустіть подробиці!Номінація існує вже третій рік. Переможець або переможниця цього року отримає 30 тисяч гривень і здійснить навчальну подорож до Німеччини за підтримки Міжнародного фонду соціальної справедливості.Ось що говорить Олександр Педан, український телеведучий і лідер Всеукраїнського проєкту JuniorZ:Тішить, що завдяки такій результативній співпраці JuniorZ, Освіторії та Міжнародного фонду соціальної справедливості  престиж та повага до роботи вчителів фізкультури зростає.

Адже педагоги з фізкультури — це ті люди, які допомагають дітям у школі бути рухливими, обирати для себе види спорту та активні ігри і, головне, бути здоровими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA