Україна Україна

Оголошено перших спікерів GET Business Festival 2021

Сейчас читают: 795
womo.ua

14 липня 2021 року уся підприємницька спільнота України зустрінеться на одному майданчику, аби перетворити локдаун з обмежувального чинника розвитку на драйвер нових рішень!

На великому фестивалі малого та середнього бізнесу 70 спікерів — СЕО та власників компаній, топових експертів з маркетингу, фінансів, менеджменту, комунікацій та HR   обміняються ідеями покращення бізнесу-клімату в Україні та розкажуть, які інновації варто запровадити у компанії вже зараз, аби забезпечити компанії випереджальний розвиток. Цього року своєю експертизою поділяться: CEO MOZGI Group Ірина Горова, Founder & CEO of ULICHNAYA EDA Company Роман Тугашев, генеральний директор Red Bull Україна Тетяна Лукинюк, CEO & Co-founder в Liki24.com Антон Авринський, ІТ бізнесмен, президент Європейської асоціації програмної інженерії «EASE» Владислав Савченко, PR-директор продюсерського центру MOZGI Entertainment Марина Зубенко, співвласник «Планета кіно» Дмитро Деркач, консультант з розробки і реалізації програм та

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA