Сша Кино фильмы Высокие технологии Сша

"KINNOVATION": у Дніпрі відбудеться міжнародний кінофестиваль інноваційного кіно

Сейчас читают: 572
hochu.ua

8, 9, 10 жовтня у Дніпрі відбудеться перший у Європі міжнародний фестиваль інноваційного кіно "KINNOVATION". Детальніше про подію — у нашому матеріалі.3D кіно з’явилось не у двохтисячних, і не дев’яностих… Перший фільм, знятий за анагліфним методом, був продемонстрований у 1915 році.

А першим попередником віртуальної реальності став стереоскоп, запатентований Чарльзом Вінстоном у 1837.Вшановуючи столітні традиції кінематографа, KINNOVATION відкриває для глядача найцікавіші сучасні кіноформи.У програмі 3-денного кіноівенту — покази і майстер-класи від спеціалістів з України та США, пітчинг кіностартапів, цікаві зустрічі та дискусії.На великому екрані будуть продемонстровані найкращі фільми, відзняті на смартфон, кінокартини зі спецефектами та 3D-кіно останніх років.

А у VR-зоні фестивалю глядачі зможуть насолодитись фільмами 360 градусів з України, Бельгії, Франції та Німеччини. На фестиваль було подано більше 1000 конкурсних робіт з понад 80 країн світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA