Україна Vogue бодишейминг булінг фотосесія Україна

Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак, яка стала жертвою бодішеймінгу, знялася для Vogue: фото

Сейчас читают: 462
womo.ua

Директорка Національного музею Голодомору-геноциду Леся Гасиджак знялася для видання VOGUE Україна після того, як зазнала хвилі хейту з боку користувачів мережі через свою вагу.

Жінка дала відверте інтерв’ю про пережитий булінг та знялася в фотосесії. Про це пише VOGUE. Читайте також: Очільниця музею Голодомору Леся Гасиджак подає до суду через цькування: деталі скандалу Скандал спалахнув наприкінці липня.

На тлі на тлі новин про те, що Верховна Рада підтримала фінансування будівництва Національного музею Голодомору-геноциду, Леся Гасиджак отримала порцію критики через зайву вагу та свою зовнішність. Читайте також: Новий скандал: Оля Полякова подає до суду на українське ЗМІ через бодішеймінг доньки За словами Лесі Гасиджак, вона дізналася про скандал випадково, і перші дні для неї були непростими.

Жінка навіть збиралася подавати до суду на своїх кривдників, але через деякий час заспокоїлася та передумала. Читайте також: «Фемінізм — це жіночий егоїзм»!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA