місто Софія День незалежності України новини Леся Нікітюк вірші місто Софія

Рядками Ліни Костенко: Леся Нікітюк чуттєво привітала українців із Днем Незалежності (ВІДЕО)

Сейчас читают: 210
hochu.ua

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка розповіла про давні комплекси, вразила українців своїм прочитанням вірша легендарної поетеси Ліни Костенко.

Зірка телебачення підготувала для фанатів творчий сюрприз до Дня Незалежності України. Деталі — на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Леся Нікітюк опублікувала привітання до національного свята.

На кадрах ведуча позувала у розкішній вишитій сукні на фоні монумента "Батьківщина-Мати" у Києві. А свій допис вона підписала рядками з вірша Ліни Костенко "Буває, часом сліпну від краси" та привітала підписників із Днем Незалежності.

Читати також У День Незалежності України Софія Ротару повернулася у соцмережі та звернулася до фанатів (ФОТО) Доречі, напередодні Дня Незалежності Новий канал запустив в ефір ролик із мальовничими краєвидами України, а закадровим текстом там звучить той самий вірш Ліни Костенко "Буває, часом сліпну від краси".

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA