Наталка Денисенко місто Софія війна в Україні ракетний удар Наталка Денисенко місто Софія

Фактично - це другий день народження: відома українська акторка дивом не стала жертвою ракетного удару по Чернігову (ФОТО)

Сейчас читают: 612
hochu.ua

Сьогодні, 19 серпня, росія вкотре вчинила терористичний акт, ударивши ракетами по центру Чернігова. У  результаті "прильоту" відомо як мінімум про 6 загиблих, в т.ч.

й дітей (інформація станом на 14:30 год - ред.), та понад пів сотні постраждалих. Як з'ясувалося, серед жертв могла опинитися і відома українська акторка Наталка Денисенко.

У своїх Instagram-сторіс жінка розповіла, що теж збиралася піти погуляти із дітьми у центр міста. Врятувало її те, що жінка довго збиралася і момент ракетного удару по Чернігову вона із дітьми застала вдома.

Ось що розповідає сама Денисенко:Ми збиралися іти сюди гуляти... але я довго збиралася і вибух ми застали вдома... Дуже багато загиблих і поранених((((  Уламки розлетілися по вьсому центру!!!!Після оголошення повітряної тривоги у Чернігові 19 серпня пролунали вибухи.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA