Шон Пенн Україна Росія люди Нео документальний фільм Шон Пенн Україна Росія

Шон Пенн знімає документальний фільм про війну в Украіні

Сейчас читают: 474
vogue.ua

Увага всього світу зараз прикута до війни в України, а в самій краіні знаходиться багато міжнародних репортерів та фотографів, що висвітлюють події.

Серед них і голівудський актор Шон Пенн, який прямо зараз знімає документальну cтрічку про нашу країну та вторгнення Росіі. Актор та активіст прибув до України ще на початку тижня щодо запланових раніше зйомок, і мав зустрічі з українськими військовими і політиками.

24 лютого, коли в країні почала військова агресія з боку РФ, актор прийняв рішення залишитися в Києві. Шон Пенн мав зустріч з президентом України Володимиром Зеленським – про це президент повідомив у своєму інстаграм.

Режисер уже приїздив до України в листопаді 2021 року. Тоді в межах підготовки документального фільму він побував на Приазов'ї та поспілкувався з українськими військовими. «Шон Пенн – серед тих, хто сьогодні підтримує Україну в Україні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA