ЗСУ військові сексуальне бажання

Нові реалії та Resex: як повернутись до статевого життя після поранення

Сейчас читают: 978
hochu.ua

Секс - важлива частина життя. Ми розповідали, які запитання слід собі поставити, щоб дізнатись, чи готові ви до сексу. Поговоримо детально про те, як повертатися до цієї складової  після повернення в цивільне життя.

Війна, яку переживаємо всі ми, вносить свої корективи у всі сфери, і сексуальна - не виняток. Щоб говорити про секс як складову повернення ветеранів та ветеранок до цивільного життя, Veteran Hub започаткували проєкт Resex.

Читати також Не вібраторами єдиними, або чому всім потрібно ходити до секс-шопу Проєкт передбачає дослідження про стосунки й секс в житті ветеранів та ветеранок.

Співзасновниця Veteran Hub і авторка ідеї платформи Resex Івона Костина розповіла для “Поваги”, що організація намагається звертати увагу на ті потреби військових та ветеранів, якими в суспільстві займаються менше.Окрім того, що це не здається першочерговим викликом, військовим, які перебувають на відновленні, зазвичай немає кому поставити запитання щодо продовження сексуального досвіду.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA