місто Лондон смерть новини зірка місто Лондон

Напередодні смерті Шинейд О`Коннор залишила послання, адресоване загиблому синові

Сейчас читают: 257
hochu.ua

Смерть 56-річної ірландської виконавиці Шинейд О'Коннор стала великим потрясінням для всього світу. Легендарна співачка тільки нещодавно переїхала до Великої Британії, проте через кілька тижнів після цього несподівано померла.

А напередодні перед цим артистка залишила в соцмережах останню зворушливу публікацію, присвячену своєму померлому синові - деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Відомо, що останні півтора року Шинейд О'Коннор намагалася впоратися з втратою найближчої людини - на початку січня 2022 року її син Шейн наклав на себе руки.

Через п'ять днів після його загибелі і сама артистка спробувала накласти на себе руки, важко переживаючи втрату. І все ж днями артистку знайшли мертвою в будинку на південному сході Лондона.

Читати також На 77-му році життя померла актриса і співачка Джейн Біркін Фото: Getty ImagesЯк повідомляє Daily Mail, шанувальники О'Коннор підозрювали, що артистка готується попрощатися з життям, адже останнім часом її публікації у Twitter були досить похмурими.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA