Фото новини Анна Трінчер зіркова краса

"Я в аху*": Анна Трінчер поділилася враженнями після операції по збільшенню грудей (ФОТО)

Сейчас читают: 965
hochu.ua

Знаменита українська виконавиця Анна Трінчер зізналася, чи жалкує про своє рішення збільшити груди. Подробиці - в нашому матеріалі.Співачка показала  у своєму профілі в Instagram стан своїх грудей.

На знімку бачимо, що 21-річна виконавиця позує у досить відвертому купальнику, а її бюст майже повністю вивалюється назовні.

Окрім того, пильні шанувальники могли оцінити шрами після оперативного втручання. Їх теж не важко розгледіти. Читати також "Буду сумувати за минулою зачіскою": Трінчер відреагувала на новий імідж Волошина (ВІДЕО) Як говорить артистка, вона щиро тішиться, що зробила операцію.

Анна пише: Я в аху*. Буквально, ця операція дуже додала мені впевненості, сексуальності, дорослості. Саме моя операція пройшла ідеально, реабілітація не була складна, через місяць після операції я вже бачила результат і була дуже задоволена.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA