город полуниця поради дачникам догляд за рослинами

Не варто розслаблятись: як доглядати за полуницею після плодоношення

Сейчас читают: 273
hochu.ua

Сезон полуниці закінчився, але розслаблятись не варто. Окрім того, щоб збирати огірки і підживлювати томати, слід правильно подбати і про полуницю, що вже дала урожай.

Від цього залежить родючість кущиків наступного року.Докладно про це розповіли на theLime. Кущі потребують правильного обрізання та підживлення Читати також Календар городника: що і коли робити в саду та на городі у серпні 2023 року На кінець липня більшість сортів полуниці вже відплодоносили.

Але цей період важливий у догляді за кущами. Саме зараз рослини закладають квіткові та плодові бруньки. Слід обов’язково  видалити старе, відмерле листя на полуниці, а також вуса, які ви не будете використовувати для розмноження.

Це ж стосується засохлих квітконосів. Слід лишити 2-3 свіжих, молодих листочки в центрі розетки. Зрізання листя значно полегшить боротьбу зі шкідниками чи хворобами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA