Настя Каменських Потап новини Настя Каменських

"Після цієї фотки тебе виженуть з дому": Потап показав невдалий кадр з Каменських

Сейчас читают: 302
hochu.ua

Попри постійні чутки про розлад у стосунках Насті Каменських і Потапа, пара періодично радує фанатів спільними фото. Так, продюсер поділився кумедним знімком із дружиною і показав, як вони проводять час разом із його сином від Ірини Горової.

Подробиці дізнавайтеся на HOCHU.ua!На своїй сторінці в Instagram Потап опублікував фото, на якому Настя Каменських снідала за великим дерев'яним столом разом із 14-річним Андрієм.

Знімок був зроблений у їхньому сімейному будинку під Києвом, на просторій кухні у світлих тонах.Сніданок 1+1 і я,- підписав фото Потап.Фото: instagram.com/realpotap Читати також Настя Каменських розридалася на очах в українських військових (ВІДЕО) Однак підписники посміялися з "невдалого" кадру, який опублікував продюсер, адже на ньому Настя Каменських жувала.

Так, Слава Дьомін пожартував, що готовий прийняти Потапа у своєму будинку, якщо дружина захоче його вигнати через таку публікацію.Якщо після цієї фотки тебе виженуть із дому, то готовий прийняти,- написав шоумен.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA