Скандал новини серіал Юрій Горбунов

Після хвилі скандалів Горбунов відмовився від державних коштів. "Смт Інгулець" скасовується?

Сейчас читают: 111
hochu.ua

Другий тиждень у Мережі не вщухає скандал, що Юрій Горбунов зібрався знімати багатосерійний комедійний фільм "смт Інгулець" на гроші, виділені з державного бюджету.

Однак загальне невдоволення внесло свої корективи та продюсер вирішив публічно відмовитися від 33 мільйонів гривень, виділених держпідприємством "Мультимедійна платформа іномовлення України".

Деталі дізнавайтеся на HOCHU.ua!Після хвилі критики на свою адресу Юрій Горбунов зробив публічну заяву і розповів, що буде з раніше анонсованим серіалом про життя в провінції під час війни.

Телеведучий і продюсер заявив, що відмовився від бюджетних коштів, які виділив міністр культури Олександр Ткаченко. Однак сама картина все ж вийде на екрани, але, судячи з усього, із залученням інвесторів.З огляду на суспільну дискусію останніх днів, яка розгорнулася, ми з командою вирішили відмовитися від державного фінансування виробництва серіалу під робочою назвою “СМТ Інгулець”.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA