фігура як виглядає

Дружина Іраклі Макацарія приголомшила ідеальною фігурою після пологів (ФОТО)

Сейчас читают: 719
hochu.ua

На початку червня 2023 року Іраклі Макацарія та його молода дружина Ліза Чічуа вперше стали батьками. І хоча з того радісного моменту минуло зовсім небагато часу, 21-річна дружина бізнесмена вже може похвалитися ідеальною фігурою.Через півтора місяця після пологів Ліза Чічуа, судячи зі знімків, зуміла відновити колишню форму.

Дружина грузинського бізнесмена та ексхолостяка Іраклі Макацарія показала фото в мінісукні, на якому позує разом із чоловіком і їхнім маленьким сином, на ім'я Гіоргі.

Моє щастя,- підписало знамените подружжя публікацію.Фото: instagram.com/maqatsa Читати також Дружина Іраклі Макацарії замилувала мережу першою світлиною їхнього новонародженого сина А ось у сторіс самого Іраклі Макацарія дівчина позувала в більш повсякденному образі.

Імовірно, пара вийшла на денну прогулянку з малюком, тож Ліза обрала невимушене вбрання - короткі чорні шорти та обтислий топ того ж кольору, а свій аутфіт завершила білими кедами, сумкою Balenciaga та сонцезахисними окулярами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA