Сша Нео Сша

Номінантам, звинуваченим у сексуальному насильстві, заборонили брати участь на врученні Cesar

Сейчас читают: 937
womo.ua

Організатори кінопремії Cesar («Сезар») — французького аналога «Оскара» — вирішили заборонити брати участь у церемонії вручення нагороди 2023 року номінантам, які перебувають під слідством за звинуваченням у злочинах, що передбачають в’язничний термін, і особливо злочинах сексуального характеру.

Відповідне рішення оприлюднила французька Академія мистецтв та технологій кінематографа. У зв’язку з цим на церемонію, яка має відбутися на 25 лютого, не запросили 25-річного французького актора Софіана Беннасера, якого виключили зі списку номінантів «Сезара» ще в листопаді.

Кінозірку номінували на премію «Найперспективніший молодий актор» за роль у комедійній драмі Les Amandiers («Вічно молоді»), режисеркою якої є Валерія Бруні-Тедескі — старша сестра колишньої першої леді Франції Карли Бруні.

Проте незабаром після номінації з’явилися перші повідомлення, що його звинувачують у зґвалтуванні та сексуальних домаганнях.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA