Алек Болдвін Сша штат Нью-Мексико Алек Болдвін Сша штат Нью-Мексико

Загибель Гатчінс: Болдвіну висунуть звинувачення в ненавмисному вбивстві

Сейчас читают: 911
womo.ua

Прокурори округу Санта-Фе (Нью-Мексико, США) висунуть звинувачення американському актору Алеку Болдвіну після того, як на зйомках фільму «Раст» (Rust) загинула операторка українського походження Галина Гатчінс.

Про це повідомили правоохоронці на своїй сторінці у Фейсбуці. «Актор і продюсер серіалу «Іржа» Алек Болдвін і відповідальна за зброю Ханна Гутьєррес-Рід будуть звинувачені за двома пунктами в ненавмисному вбивстві внаслідок смерті Галини Гатчінс під час зйомок фільму в окрузі Санта Фе у 2021 році», — заявили в прокуратурі.

Зазначається, що за кожним пунктом максимальне покарання не перевищує 18 місяців ув’язнення та 5 тисяч доларів штрафу. Помічник режисера Девід Холлс підписав угоду про визнання провини за звинуваченням у необережному поводженні зі смертоносною зброєю.

Умови передбачають умовне покарання та шість місяців випробувального терміну. Згідно із заявою Департаменту довкілля Нью-Мексико, творці стрічки «Іржа» (Rust) продемонстрували «явну байдужість до ймовірних небезпек, пов’язаних із використанням вогнепальної зброї на знімальному майданчику».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA