Chanel нова колекція

Невимушена грація: нова колекція Chanel Couture осінь-зима 2022/2023

Сейчас читают: 832
vogue.ua

Пам'ятаєте, як Шарлотта Казіраги проїхала верхи на коні в показі Chanel минулого сезону? Цього разу Виржині Віар вирішила продовжити з того місця, де зупинилася раніше.

Вона перенесла своє кутюрне шоу до кінноспортивного комплексу L'Étrier de Paris у Булонському лісі, де художник Ксав'є Вейлан, який також розробив декорації минулого сезону, створив «лабіринт лісу, що перемежується геометричними скульптурами», як йшлося у примітках до шоу. «Мені подобається, коли шоу повертає нас до того, що ми вже зробили у Chanel.

Мені подобаються ці резонанси», — сказала Віар під час прев'ю. Головним джерелом натхнення для дизайнера стала естетика 1930-х років, яку використовувала Габріель Шанель у своїх колекціях.

Віар представила довгі силуети з мереживними та шифоновими сукнями-колоннами, доповнивши деякі з образів прикрасами з першої та єдиної колекції високого ювелірного мистецтва «Bijoux de Diamants», створеної в 1932 році Габріель Шане.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA