Марина Боржемская женщины стб Марина Боржемская

«Не Слава мене «притягнув» на телебачення та не через нього мене взяли в проект»: тренер шоу «Зважені та щасливі» Марина Боржемська відповіла на звинувачення хейтерів

Сейчас читают: 378
cosmo.com.ua

Телеканал СТБ запустив соціальну діджитальну кампанію #СильнаЯ в рамках промокампанії романтичного реаліті «Холостячка», прем’єра якого відбудеться вже 23 жовтня о 19:00.

Однією з героїнь стала тренер шоу «Зважені та щасливі» Марина Боржемська. Незважаючи на часті неаргументовані звинувачення в її адресу, провокації зі сторони колишнього чоловіка, Марина впевнено йде до успіху та виховує двох дітей.

Чому прийнято вважати, що жінка не може самостійно досягти успіху? Чому так часто звучать коментарі «Це все по блату» чи «Чоловік влаштував на роботу», але так рідко оточення намагається дізнатися про реальні можливості сильної жінки та ті зусилля, які вона докладає на своєму шляху? «З юного віку мені була важлива самореалізація.

До 17 років, до того, як я вступила до університету, я завжди намагалася брати участь в конкурсах та змаганнях. Для мене було важливо займати перші місця.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA