місто Київ друзья Киев місто Київ

Марина Порошенко назвала особливі місця Києва

Сейчас читают: 563
hochu.ua

Київ для Марини Порошенко є не просто рідним містом, а й особливим місцем, з яким у неї пов’язані найвизначніші моменти життя."Київ для нашої родини особливий, бо тут ми познайомилися з моїм чоловіком, в цьому місті виросли наші діти, а тепер зростають онуки, тут поховані наші батьки", — розповіла лідер списку партії "Європейська Солідарність" на виборах до Київради в інтерв’ю журналу "Наталі".За словами Марини Порошенко, все своє свідоме життя вона прожила на Печерську, а в шкільні роки разом з друзями часто відвідували територію Києво-Печерської лаври, піднімалися на дзвіницю, досліджували київські схили.На свята бігали до метро "Арсенальна", бо туди приїздила військова машина, з якої запускали святковий салют.— згадує колишня Перша Леді.На думку Марини Порошенко, "місто стає дорогим лише у зв’язку з певними людьми чи подіями".

Тому одним із найромантичніших місць столиці вона вважає Володимирську гірку.Ми часто гуляли там у юності з моїм майбутнім чоловіком [Петром Порошенком].

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA