люди калина Нео езотерика

Чому калину не можна садити біля дому. Ви про це точно чули від старих людей

Сейчас читают: 634
hochu.ua

Кожне дерево і кущ мають свою енергетику. Здавна наші пращури знали, що не всі рослини можна садити біля дому. Інакше це може накликати біди.

Раніше ми писали, як розпізнати присутність домовика, а тепер розкажемо, чому ніхто не садив калину біля дому. Калина є однією із рослин, яку боялися садити біля дому, пише ulyublena.com.Калина є символом удачі та захисту, але при цьому вона також притягує негаразди і хвороби.

Тому, висаджуючи цей кущ, потрібно дотримуватися певних правил. Читати також Правила зарплати: що робити, аби гроші не “розлетілися” — поради езотериків Калина притягує злих духів та чаклунів, які можуть зашкодити вашому майну і добробуту.

А ще цей кущ має енергетику конфліктів та сварок у сім'ї. Наші пращури вірили, що калина біля хати — до зради у подружжі.Також калина часто асоціюється із похоронами та смертю, адже нею оздоблюють труну і могили.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA